Kötőanyagok - Cement CEM II/B-M 32,5N

Cement CEM II/B-M 32,5N

Gyártó: Duna-Dráva-Cement Kft.

Jellemzők: Fontosabb jellemzői: mérsékelt ellenállóság agresszí­v kémiai hatásokkal szemben, alacsony hőfejlesztés, mérsékelt kezdő szilárdulás, jeletős utószilárdulás, világos szí­n árnyalat Felhasználási területek: előnyösen alkalmazható C8/10-C40/45 szilárdsági jelű beton, vasbeton szerkezetek, hőérlelt beton és vasbeton elemek készí­téséhez. Javasolt enyhén agresszí­v szulfát hatásnak kitett betonozáshoz, nagy tömegű beton és vasbeton szerkezetek, ví­zépí­tésio betonok készí­téséhez.

Megjegyzés:

Kérjen árajánlatot
Áraink az áfát tartalmazzák.

KAPCSOLÓDÓ termékek

left right

Kisméretű Tömör Falazótégla kézi válogatású NSZ

Felhasználási terület:

Teherhordó fő- és pincefalak, térelhatároló szerkezetek, válaszfalak, boltozatok, épületen belüli falazott kémények, szigetelést tartó falak, padlóburkolatok, padlócsatornák oldalfalazatainak, stb. építésére alkalmas. Minden falazott szerkezetépítésénel alkalmazható!

Épületen kivüli kémény esetén csak a fagyállóságot igénylő válogatott nagyszilárdságú minőség ajánlott!


Méret: 25x12x6,5 cm
Tömeg: 3.4 kg/db
Csomagolás módja: zsugorfólia
Mennyiség: 330 db/raklap
Anyagszükséglet: 404 db/m3
Fagyállóság: válogatott nagyszil. minőségben fagyálló
Nyomószilárdság: nagyszilárdságú 14 MPa
I. oszt. 10 MPa
II. oszt. 7 MPa
III. oszt. 5 MPa
Vízfelvevő képesség:(tömeg %) min: 10


Kisméretű Tömör Falazótégla kézi válogatású NSZ
ÁR: 200 Ft

Barra Frost fagyásgátló adalékszer 12kg

A Barra Frost klorid- és ammóniamentes, folyékony fagyásgátló beton- és habarcs adalékszer. Adagolásával felgyorsul a kezdeti szilárdulás és növekszik a hidratációs hő, amely biztosítja, hogy a beton, illetve a cementhabarcs -10°C-ig minőségi károsodás nélkül megkössön.

Felhasználás

A folyékony Barra Frost adagolása a keverővízzel, vagy közvetlenül a keverőbe történik. A betonhoz csak annyi keverővizet kell adni, amennyi a kifogástalan tömörítéshez szükséges. A télen szokásos 2 perces keverési időt tartani kell. A habarcsot és betont sohasem szabad fagyott alapra felhordani, a hőveszteség elkerülése érdekében a betont gyorsan kell bedolgozni és tömöríteni. A betont - főleg vékony vagy finoman tagolt épületrészek esetében - a kritikus szilárdság eléréséig a fagy hatásától védeni kell (pl. vastagabb zsaluzattal, letakarással, köpenyborítással, esetleg hő hozzávezetésével).

Kizsaluzás

Kizsaluzás előtt meg kell vizsgálni a beton nyomószilárdságát. Vastag betonszerkezetek esetében a kizsaluzáskor, a levegő hőmérsékletének a beton hőmérsékletéhez kell közel járnia, nehogy hőlökések és repedések keletkezzenek. (Vastag betonrétegekben ugyanis a kötés során lezajló hidraulikus reakciók jelentős belső felmelegedést okoznak). A kizsaluzás időpontjának szokásos megállapításába a fagyos napokat nem szabad beszámítani.

Anyagszükséglet:

A cement tömegére számított 1-3 tömeg%.
1m3 betonhoz 3-9 kg szükséges

Barra Frost fagyásgátló adalékszer 12kg
ÁR: 3 500 Ft

Tanácstalan melyiket vegye?

Szakértőnk válaszolSzakértő

Kérdése van szereléssel kapcsolatban?

...

..

Belépés